trainingslocaties

Handig: alle obstacle run trainingslocaties op een kaart

Wil jij specifiek trainen voor je obstacle run maar ken je geen locatie bij jou in de buurt? Dan hadden we al jaren een lijstje met trainingslocaties. Dat begon toch wat gedateerd te worden, dus vanaf vandaag een superhandige kaart. Bekijk hier onze kaart met alle trainingslocaties in Nederland en Belgi?.

Obstacle run trainingslocaties

We hebben de locaties in negen categorie?n opgedeeld. Mis je nou je favoriete eigen locatie om te trainen voor een obstacle run of mud run? Dan kun je hem via deze link zelf toevoegen. Ben je de eigenaar van een trainingslocatie die er al op staat? Als je de locatie opent kun je rechtsboven op “business owner” klikken en dan kun je zelf alles aanpassen of toevoegen. Heb je nog verbeterpunten of andere suggesties? Laat het ons weten via [email protected].

Klik hier om naar de kaart te gaan.?Je kunt de kaart altijd terugvinden onder het kopje “training” boven in ons menu.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top