wave maker

Nieuwe hindernissen januari 2018

Zoals we eerder al schreven is de rustige wintertijd bij veel evenementen de tijd van het ontwerpen van nieuwe hindernissen. Zo zagen we al twee nieuwe hindernissen van Strong Viking voorbij komen. Vandaag hebben we nog drie nieuwe hindernissen gevonden.

Wave Maker – Mud Masters

Mud Masters komt dit jaar met 7 nieuwe hindernissen. Wave Maker is de eerste die ze onthuld hebben.

wave maker

We trappen de reeks af met??Wave Maker! Laat zien dat je een sterke teamplayer bent wanneer je je over levensgrote draaiende deegrollers in het water manoeuvreert. All??n met een flink staaltje teamwork ga je deze monsterlijk grote obstacles kunnen verslaan! – Mud Masters

Rolling Monkey – Mud Masters

Nummer twee uit de serie van Mud Masters is Rolling Monkey, een variant op de monkeybars.

Rolling monkey

Remember the Monkey Bars? Je gaat terugverlangen naar de Monkey Bars zoals je ze gewend was, want we doen er een flinke schep bovenop met onze extra zware variant?Rolling?Monkey! De hoogste tijd om?je arm- en gripkracht te gaan trainen? – Mud Masters

Ragnar Swing – Strong Viking

De derde hindernis is van Strong Viking. Als we naar het idee kijken lijkt dit een soort Flying Ragnar 2.0. Het grote verschil is dat het nu geen water, maar modder is waar je gaat landen.

Heb je nog meer nieuwe hindernissen gezien? Tip ons dan op [email protected].

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top