Spartan Beast

Spartan Beast naar Nederland

Afgelopen jaar hadden we de eerste Spartan Race in Nederland. Het is de organisatie blijkbaar bevallen, want ze komen dit jaar groter terug. Eerst is al de Spartan Race in Maastricht bekend gemaakt. Nu komt er ook een grotere editie in Amsterdam, met een Spartan Beast.

Spartan Beast

Waar we het afgelopen jaar nog met slechts twee afstanden moesten doen, de Sprint en de Super komt nu ook de langste afstand naar IJmuiden, de Spartan Beast. De datum is 1 september en de locatie is wederom IJmuiden aan Zee.

Meer dan 3.000 Spartans maakten deel uit van de Spartan Race tribe tijdens de premi?re in IJmuiden aan Zee 2017. Maar dat was pas het begin? We komen terug en zijn sterker dan ooit. Bereid je voor op het debuut van de Spartan Beast in Nederland! De Beast komt samen met de beroemde Super en populaire Sprint ? en vergeet ook de jongste generatie niet! Voor hen hebben wij de Spartan Kids Race.

De Beast heeft aparte categorie?n voor de Elite en Age Group racers ? met prijzen voor de top 3 in de Elite en iedere Age Group van de Age Group category. Daarnaast is er de mogelijkheid om je te kwalificeren voor het Spartan Europees en Wereldkampioenschap. – Spartan Race

De registratie opent op 22 januari om 8. 00 uur. Inschrijven kan hier.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top