Beach Bastard lanceert zware obstacle night run

Eind september vindt de eerste editie van Beach Bastard plaats. Een compleet nieuwe run op het strand van Egmond aan Zee. Ze beginnen direct met diverse runs.

Obstacle Night Run

De nachtrun zal behoorlijk pittig zijn. Je kunt meedoen aan een afstand van 15 kilometer. Deze bestaat uit rondjes van 1 kilometer met 19 obstakels. Dat zijn bijna 300 hindernissen.

De LED Beach Bastard Obstacle Run is een uniek evenement. Uniek vanwege het duurzame karakter. Go Green is het motto. LED verlichting op accu?s, deelnemers met LED braces. Beginnend in het licht en eindigend in het donker?op het strand. Het parcours spectaculair verlicht door middel van de nieuwste technologie?n op sport- en verlichtingsgebied.
De enige echte LED Beach Bastard Obstacle Run?kent afstanden van 5km, 10 km en 15 km en een 3km familie editie. De ronde is ??n kilometer lang? en telt 19 obstakels tot maximaal 3 meter hoog. Geen onderwaterpartijen, geen grote glijbanen. Wel een kr?ker van een hindernisbaan, zoals die bedoeld is. – Beach Bastard

MTB Bike Battle

Ben je niet zo van het lopen, maar meer van het mountainbiken? Dan kun je hier ook mee gaan doen. Je raced in een heat van 50 personen en de beste 10 van de avond gaan door naar de finale.

De Beach Bastard Bike Batlle is een geducht parcours vol hindernissen en obstakels waarbij je als fervent strandracer en MTB-er?de uitdaging van?het echte strandracen gaat ervaren. LeMans starten, daarna?20 km (10 ronden) heuvels van 3m hoog, over en door zeecontainers, kuipbochten, schansen en volle bak wind mee full speed langs de vloedlijn knallen.?De Bike Battle is geen gewone strandrace, een?tactische en technische strijd op een uitgezet parcours van 500 m breed en 2km lang. – Beach Bastard

En verder

Verder is er ook nog een familie editie van 3 kilometer die al overdag plaats zal vinden.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top