kijkduin obstacle run

Cryo Center Nederland Sprint bij Kijkduin Obstacle Run

Na de Mud Masters 1K Knock Out komt er komende maand nog een sprint van een kilometer. De?Cryo Center Nederland Sprint tijdens de Kijkduin Obstacle Run. Hieronder het hele bericht van de Kijkduin Obstacle Run.

Cryo Center Nederland Sprint

Sprinters opgelet! Ben jij die explosieve krachtpatser die zichzelf wil uitdagen in een gevecht tegen de elementen? Schrijf je dan in voor de splinternieuwe?Cryo Nederland Sprint.

Parcours:
– 1.000 Meter Snoeihard.
– Technisch parcours met oa. Zeecontainers, Cargo-netten, Monkeybars
– Carry’s in het zand – Niveau: Buitencategorie

Dit is niet zomaar een sprint. Deze doet pijn. Alleen beesten overleven hier. Met vuur in de ogen door het mulle zand. De adrenaline giert door je lijf. Alle kanonnen zijn afgevuurd. De vraag is, wie heeft de krachtigste explosie. Wie sprint er hier naar de winst of een mooie podiumplek want voor de top drie liggen er mooie prijzen te klaar.

Deze sprint is ontstaan uit een behoefte van atleten die, naast de family-run, op zoek zijn naar een extra impuls en is uiteraard te combineren met elke andere afstand. Dus bij deze een oproep aan alle stoere papa’s en mama’s, Lets Sprint!

Prijzen

Uiteraard kun je ook prijzen winnen bij deze wedstrijd.

De snelste lopers krijgen gratis cryotherapie sessies in de Cryo Sense cabine. Je duikt de cabine in en je lichaam wordt gekoeld binnen 3 minuten waarbij je de volgende resultaten ondervindt:
  • versnelt hersteltijd na sportprestatie
  • verbetert sportprestaties: snelheid en kracht
  • voorkomt blessures door overbelasting
  • hogere trainingsintensiteit mogelijk
  • vermindert spierpijn
1e prijs – 5 rittenkaart (t.w.v. 200 euro)
2e prijs – 3 rittenkaart (t.w.v. 135 euro)
3e prijs – 1 maal (t.w.v. 50 euro)

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top