Parcours en alle obstakels Obstacle World

Over een weekje is het zo ver en kunnen we deel gaan nemen aan de eerste editie van Obstacle World. Wat kun je precies verwachten dat weekend?

Obstacle World

?Obstacle World the Highland Edition? is er klaar voor. In het weekend van zaterdag en zondag, 1 en 2 juli zal het Tilburgse Stadsbos013 volledig in Schotse sferen gehuld zijn. Met de Obstacle Run en het NK Highland Games als blikvangers is er voor het publiek voldoende te beleven voor een hele dag vertier.

Obstacle Run

Het centrum van het spektakel wordt gevormd door de Edinburg Arena, waar elk half uur een ?clan? vertrekt. Nadat de Clan Leader iedereen heeft klaargestoomd begint de strijd tegen de elementen. Hiervoor is een route van 12 kilometer met meer dan 30 obstakels uitgezet.

De finish en Splash Zone bevinden zich in de directe nabijheid van de start: hier kan het publiek de uitgeputte warriors helpen met afkoelen voordat zij aan de laatste hordes beginnen: Brave Heart Ramp, Sky Bridge en als grote finale: Urguhart Castle.?Kom in Kilt en laat je Schminken in de Brave Heart War Shop.

NK Highland games

Op zaterdag en zondag tussen 10.00 en 15.30 uur brandt de titelstrijd ?Sterkste Strijder van de Highland Edition? los. Zo?n 30 krachtpatsers nemen het tegen elkaar op bij oeroude Schotse onderdelen: Caber Toss (paalwerpen), Steenwerpen (kogelstoten), Gewichtwerpen, Hooggooien en Hammer Throw (hamerslingeren). De presentatie is in handen van Wout Zijlstra, de voormalige ?Sterkste man van Nederland?.

Chill zone

?It?s all about balance? is het thema van de Chill Zone. Kom tot rust in een hangmat en geniet van hemelse sferen, zacht wiegende muziek en body & mind routines. Wie dat niet nodig heeft kan zich tegoed doen aan ??n van de verschillende bieren, een Highland Burger en genieten van gezellige muziek. De kleintjes kunnen zich laten schminken tot echte Braveheart Warriors en op een Shetland pony de Tilburgse Highlands veroveren.

Parcours Obstacle World

Hindernissen Obstacle World

Hieronder zie je al een voorproefje van een deel van de obstakels die Obstacle World aan gaat bieden. Zoals je op de parcourskaart hierboven kunt zien is dat nog lang niet alles.

obstacle world

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top