Spartan Workout Tour

Kom dinsdag samen trainen met Joe De Sena

Hello Awin. Naast de Spartan Race Orange Heat in Duisburg hebben we nog meer nieuws. Komende week is de start van de Spartan Race Workout Tour. Oprichter en CEO van Spartan Race, Joe De Sena, zal zelf naar Nederland komen om het startschot te geven.

Spartan Race Netherlands Workout Tour Kickoff 2017

Bereid je voor op Spartan Race Amsterdam met de gratis Spartan Workout Tour. De Spartan Workout Tour, begeleid door een team van gecertificeerde coaches, is met zijn body-weight?exercises?geschikt voor zowel de beginners als de doorgewinterde obstacle racers.

Naast het leren van nieuwe trainingstechnieken terwijl je je ook nieuwe mensen kennen. Ontvang je ook een exclusief “I’m Training for a Spartan Race” t-shirt. Draag het met trots terwijl je doorgaat met voorbereiden op je race.

Onze speciale gast tijdens de Spartan Race Netherlands Workout Tour Kick-off 2017 van dinsdag 13 juni zal niemand minder zijn dan Joe De Sena, de oprichter van Spartan Race.

Het aantal deelnemers is gelimiteerd tot 100. Dus wacht niet te lang en schrijf je nu in:

https://my.trumin.com/registration/5938284873d5404dd03e92c8/login

Opmerking: Inschrijving is verplicht. Zonder inschrijving is het niet toegestaan om deel te nemen.

Programma

Het evenement zal starten om 16:30 en de verwachting is dat het om 18:30 afgelopen zal zijn. Het programma is als volgt:

  • Introduction speech door Joe De Sena;
  • Workout;
  • Meet-and-greet.

Wat neem je mee:

  • Flesje water;
  • Handdoek;
  • Goede instelling;

Arriveer vroeg zodat je voldoende tijd hebt om de waiver te ondertekenen en jezelf klaar te maken voor de workout.? Houd rekening met het feit dat ongeacht het weer de workout in de buitenlucht zal plaatsen vinden.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top