Marian Freriks Obstakels.com TV

Obstakels.com TV – Aflevering 4 – Marian Freriks

Obstakels.com/TV is een maandelijks terugkerend item waarin we?met een aantal vaste items werken zoals een vooruitblik op de kalender, een review van de juiste spullen en het bezoeken van een trainingslocatie ergens in de Benelux.?Iedere aflevering nodigen we een gast uit om het nieuws te bespreken en wat dieper op zijn of haar obstacle run achtergrond in te gaan. Dit kunnen atleten, fun runners, bouwers van hindernissen, teams of organisatoren van runs zijn.

Aflevering 4

Deze vierde aflevering is Marian Freriks aanwezig in de studio en praten we over haar sportverleden, een aantal belangrijke ontwikkelingen in de Strongmanrun?en de StrongSisterRun. Verder zijn we gaan kijken bij Outdoor Valley.

Shownotes

  • Wie is Marian
  • Achter de schermen
  • Trainingslocatie
  • Toekomst SMR en SSR
  • Agenda
  • Prijsvraag

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top