iron-viking

Extra Iron Viking in Nederland

De marathon-editie van Strong Viking, de Iron Viking, is al jaren zeer populair. Dit jaar is hij zelfs zo populair dat de editie voor mei al helemaal uitverkocht is. Op zaterdag 20 mei staan er al meer dan 850?deelnemers aan de start van deze?Toughest Marathon.

Extra Iron Viking

Ben je te laat met het aanschaffen van een kaartje? Dan kun je natuurlijk meedoen met een Iron Viking in Belgi?, Duitsland of Denemarken. Wil je hem toch in Nederland lopen dan is er goed nieuws. Op zondag 21 mei zal er tijdens de Hills Edition?een tweede Iron Viking georganiseerd worden. Wacht deze keer dus niet te lang en schrijf je op tijd in voor de editie op zondag.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top