Ice Survived Obstacle Run

Start het jaar goed met deze januari-runs

Het jaar is bijna voorbij en helaas hebben we geen obstacle runs meer op de kalender staan voor dit jaar. Niet getreurd, want in januari kun je weer direct aan de bak met de eerste drie obstacle runs van het jaar.

1 januari – Ice Survived Obstacle Run

Evenals in 2016 is de eerste obstacle run van het jaar in 2017 wederom bij Flevonice. Tijdens de Ice Survived Obstacle Run kun je meerdere ronden lopen. Voor de kids tussen 12 en 16 is er de 3,5 kilometer, voor volwassenen een rondje van 7 kilometer of een dubbele ronde van 14 kilometer. Flevonice is ook genomineerd bij de Obstakels.com Awards?als trainingslocatie.

6 januari – Obstacle Light Run

In het eerste weekend van het jaar kun je meedoen aan een nieuwe run, de Obstacle Light Run. Dit is een laagdrempelige run van 3 kilometer en 10 obstakels in Leeuwarden. Zoals de naam al doet vermoeden is de run in het donker.

obstacle light run

28/29 januari – Spirit of a Lion run

Ook nieuw is de Spirit of a Lion Run. Deze run wordt gehouden op de trainingslocatie van Bootcamp Noordwijk waar we met Obstakels.com TV al eens op bezoek geweest zijn. Deze locatie is ook genomineerd bij de Obstakels.com Awards.?De afstanden zijn 5 kilometer (met 35+ obstakels), 10 kilometer (met 50+ obstakels) en 15 kilometer (met 60+ obstakels.)


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top