Strongsisterrun

Raceverslag StrongSisterRun

Begin September hebben we de Strongsisterrun gedaan met drie zussen. Gewoon om gezellig samen eens een gek avontuur te beleven. We kijken met enorm veel plezier terug op deze gezellige run. De lol begon al met de inschrijving. Waren we Power girls of Powder girls? Mijn ene zus was al bloed fanatiek aan het trainen de de ander vind hardlopen niet leuk, maar houdt dan wel weer van gezelligheid.

Bij de start werden alle sisters over het parcours verdeeld door in een spiraalvormig fuik te lopen, waardoor je verhindert dat iedereen tegelijkertijd bij het eerste obstakel aankomt.?

Strongsisterrun

De opbouw en timing van de obstakels was perfect, met wat lichte obstakels in het begin die gaandeweg steeds zwaarder werden. En precies op het moment dat we het echt warm begonnen te krijgen was er het verfrissende obstakel, de glijbaan. Het was heerlijk om hier van af te glijden met de 25 graden die dag.

We zetten het parcours verder voort over?bospaden, zandduinen, klimnetten en vele andere hindernissen totdat we bij het zwembad kwamen. Daar stond?het publiek wel drie rijen dik, en was het stiekem heerlijk om van de monkeybars af in het zwembad te plonsen. Daarna kwam het spannendste obstakel de Climbing Water, waar je in een waterval omhoog moest klimmen. ?Daarna kwamen nog een aantal grappige obstakels, zoals het schuimbad, waar we schuimkroontjes op konden zetten. En kwamen we nog veel autobanden tegen.

Strongsisterrun

Het was wel fijn dat sommige obstakels een ?pussy lane? hadden. Dus de mogelijkheid hadden om een makkelijkere variant te kiezen van het obstakel. Het publiek maakt deze run uniek, met heel veel aanmoediging van langs de zijlijn. Ook de en het deelnemers veld was heel divers, met alleen maar vrouwen, waardoor ook een relaxe en gezellige sfeer ontstaat.

De run werd op het einde steeds zwaarder met de stukken waar je door het mulle zand hellingen omhoog en naar beneden moest lopen. Maar daardoor werden we des te blijer dat de finish bijna in zicht kwam.

Bij de finish werden we verwelkomt met een roze fruit biertje (alcohol-vrij) en kregen we onze welverdiende medaille. Vervolgens werden we in de douche verrast door personal afspoelboys met badsponsen en douche gel. En als kers op de taart was er ook nog de warme douche voor diegenen voor wie de tuinslang toch te koud was op een dag met 25 graden. Het start/finish dorp bood verder nog allerlei ?girlie? faciliteiten zoals, gratis massages, spiegels en mogelijkheden om sport BH?s te passen, etc.

Wij hebben er erg van genoten en komen zeker nog een keertje terug.Strongsisterrun


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top