Vooruitblik September

De vakantie is voorbij en het naseizoen staat op de stoep. Afgelopen weekend hadden we al een voorproefje met een hele drukke zaterdag. Heb je toen zelf gelopen, vergeet dan niet hier je review achter te laten! Op dit moment hebben we voor september 24 obstacle runs op de agenda staan. Hieronder een kleine selectie;

Obstacle runs Benelux september

Strongmanrun

Voor het vijfde jaar op rij trekken we dit weekend naar Hellendoorn voor de jaarlijkse Strongmanrun. Net als vorig jaar is er ook weer een Strongsisterrun. Nieuw dit jaar is dat je ook de halve?afstand kunt doen. Altijd een mooie beleving dankzij de massastart en de goede sfeer.

Strongmanrun september

Strong Viking

Een drukke maand voor de Vikings met zowel de Flanders Edition,?de Strong Viking Family Run?als de Roskilde Edition. Je kunt veel grote obstakels verwachten bij de eerste en laatste editie. De Family Run staat meer in het teken van de kleintjes en is perfect om met de hele familie naartoe te gaan.

Strong Viking

Mud Masters

Afgelopen jaar veruit de grootste run van Nederland met 24.000 deelnemers in een weekend. Ook dit jaar keert Mud Masters weer terug in Biddinghuizen voor twee dagen modder en obstakels.

Mud Masters

Gladiator Run

Ook de Gladiator Run keert weer terug met hun Combat Edition. Op een van de mooiste locaties in belgie krijg je een pittig parcours met de nodige hoogtemeters voor je kiezen.

Gladiator Run

Battle of Thor

In de Spartacus Series wordt dit jaar voor de tweede keer de Battle of Thor georganiseerd. Een goed georganiseerde run met veel obstakels en modder in de mooie?mijnterills van Genk.

Battle of Thor
Foto via Battle of Thor

En nog veel meer…

Met bijna 25 obstacle runs zijn het er te veel om allemaal los te behandelen. Bekijk hier de complete kalender voor alle obstacle runs of lees de reviews van vorig jaar.

Startbewijs obstacle run?nodig?

Voor een deel van deze obstakellopen kun je nog kaartjes kopen. Zoek je een last-minute ticket? Kijk dan op onze Marktplaats.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?