Spartacus Run

Nieuwe edities Spartacus Run

Spartacus Run blijft maar groeien. Wil je in oktober nog meedoen aan een run uit de Spartacus Series, dan zijn daar nu twee mogelijkheden bijgekomen.

Spartacus Run Edingen

Op zondag 23 oktober vindt de eerste Spartacus Run Edingen ? Parc d?Enghien plaats in het park van Edingen. Het mooie park met meer dan 400 jaar geschiedenis biedt dankzij onder andere de uitgestrekte vijvers de perfecte locatie voor een obstakelrun met ruim 15 hindernissen over een lengte van 10 kilometer. Spartacus Run Parc d?Enghien wordt het 6de evenement in de KBC Spartacus Series.

Deze loodzware loopwedstrijd zal dus deel uitmaken van de KBC Spartacus Series, de verzameling van de 6 meest spectaculaire survivalruns van ons land: “Het Park van Edingen in een gedroomde locatie even buiten Brussel. Het is met zekerheid een van de mooiste openbare parken van ons land. Zoals De Schorre in Boom is het Park van Edingen een uniek kader voor een obstakelrun. Edingen is bovendien heel makkelijk bereikbaar met de trein op slechts 20 minuten sporen van Brussel”, zegt Greg Broekmans van Golazo sports.

Burgemeester Olivier Saint-Amand: “We zijn als stad heel blij dat we een evenement van de KBC Spartacus Series kunnen verwelkomen. Het zal voor de deelnemers een unieke gelegenheid zijn om zo een fantastisch patrimonium te ontdekken via de sport.”

De inschrijvingen openden gisteren. Na 1 dag schreven al meer dan 1.500 lopers zich in. Er worden slechts 6.000 deelnemers toegelaten. Wie deze fantastische uitdaging niet wil missen, wacht best niet te lang om zich in te schrijven.?Hier vind je meer info.

Race Against Nature nachtrun

De vijfde editie van de Race Against Nature gaat door op zaterdagavond 1 ?n zondag 2 oktober. Voor het eerst zal het event over twee dagen plaatsvinden!

Op zaterdagavond staat er een “night”-editie op het programma, waarbij de deelnemers na zonsondergang een parcours van 7 km en 15 obstakels moeten overwinnen. Ze dragen hierbij een headlight die ze bij hun inschrijving krijgen. Slechts 1.000 deelnemers zullen kunnen deelnemen aan deze eerste “night”-editie. Snel inschrijven is dus de boodschap!

Op zondag krijgen de deelnemers een gloednieuw parcours van 10 km en maar liefst 35 (!) grotere en kleinere obstakels voorgeschoteld. Net als vorig jaar is er plaats voor 6.000 deelnemers.

Deelnemers die zaterdag ?n zondag aan de start staan, kunnen naast het eventterein blijven kamperen. Bovendien ontvangen ze een korting wanneer ze zich voor beide events tegelijkertijd inschrijven.

De startprocedure zal zowel op zaterdagavond als op zondag in waves verlopen. De eerste wave start op zaterdag om 20u15 (wanneer het volledig donker is). Op zondag beginnen we er al om 11u aan.?Meer info kun je hier vinden.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top