Robert Killian

Strijd zelf tegen Spartan wereldkampioen Robert Killian

Heb je jezelf altijd als eens willen meten met de beste obstacle runners ter wereld, maar is het WK OCR in Canada wat te ver weg? Dan kun je dit najaar ook in Oostenrijk strijden tegen Spartan wereldkampioen Robert Killian.

Robert Killian

Afgelopen jaar is Robert Killian in Lake Tahoe bij het WK Spartan Race de winnaar geworden. Hij versloeg daar favorieten als Ryan Atkins, Jonathan Albon en Hunter McIntyre en ging met de titel aan de haal. Naast wereldkampioen Spartan Race heeft hij ook de militaire editie van IronMan Hawaii gewonnen en heeft hij nog heel wat andere prijzen op zijn palmares. Komende september staat hij dus aan de start in Tirol tijdens het Trifecta-weekend van spartan race.

Spartan Tirol

Op 10 en 11 september kun je zelf meedoen aan Spartan Tirol. Er is een Super, een Sprint en een Beast en dus kun je je gehele Trifecta in een weekend behalen. Afgelopen jaar hebben we dat zelf gedaan in Tirol en dat was absoluut de moeite waard. Lees hier ons raceverslag.?Voor dit jaar verwachten ze in de Kitzb?hler Alpen zo’n 6.000 Spartans. Mocht je bij de elites zelf in de top 10 finishen, dan ben je daarmee automatisch geplaatst voor het WK Spartan Race. Deze zal dit jaar wederom in de Verenigde Staten plaatsvinden.

Spartan Race Tirol

Zoek je een andere Spartan uitdaging dan kun je komend weekend meedoen aan het Spartan EK in Edinburgh, een weekje later de hoogste Spartan in Andorra lopen of begin September de befaamde Spartan Utrabeast in Slowakije lopen. Bekijk onze speciale Spartan kalender voor alle runs in Europa.

p.s. op dit moment hebben we geen kortingscode, maar wel een andere actie.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top