Mud Masters

Mud Masters bij SBS en Veronica

Mocht je deze sportzomer tussen al het voetbal, fietsen, tennis en andere sporten toch obstacle running op TV willen zien, dan kan dat. We moeten nog even wachten op Ninja Warrior, maar in de tussentijd is Mud Masters twee keer op TV.

Mud Masters VIPS – Helden over de hindernis

Tijdens Mud Masters VIPS:?helden over de hindernis gaan 5 bekende Nederlanders met een sportief maatje eenmalig de uitdaging aan om een parcours vol obstakels af te leggen. Teamwerk is daarbij essentieel. De race staat symbool voor de hindernissen die mensen met een visuele, lichamelijke of psychische beperking iedere dag met hulp van de hond overwinnen. De BN?ers moeten met hun teamgenoot alles geven om het fysiek en mentaal uitdagende parcours te overwinnen. Met hun inzet doen zij hun best zoveel mogelijk geld op te halen voor de opleiding van KNGF. De uitzending is eerder dit jaar opgenomen tijdens Mud Masters Weeze.

Uitzending: woensdag 13 juli 20.30 uur op SBS.

Summertime: The Bucketlist

Op dinsdag 21 juni start de astronomische zomer en daarmee ookSummertime, de zomercampagne van S1 op Veronica. Onder leiding van creators Niels Oosthoek (S1), Claire Simon (S1), Jantien Euwe (vlogger) en Benten Wijnen (Veronica Superguide) wordt heel Nederland afgestruind voor de ultieme zomerse verhalen die zijn te volgen via series op tv en online. Zo start Veronica elke werkdag met het nieuwe programmaSummertime: The Bucketlist waarin de creators elkaars bucketlist afwerken. In aflevering 11 doen ze mee aan Mud Masters Scheveningen.

Uitzending:?bekijk de uitzending hieronder terug.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top