OCRWC Team Estafette

Team Estafette keert terug op WK OCR

Afgelopen jaar was de tweede editie van het offici?le WK Obstacle Course Racing. Tijdens dit tweede jaar was de teamrun anders van opzet dan tijdens het eerste jaar. Het resultaat van de teamrun afgelopen jaar was echter zo goed, dat hij dit jaar in dezelfde vorm terugkeert.

Team Estafette

Een team bestaat uit drie lopers die allemaal een eigen specialisatie hebben; snelheid, kracht en techniek. Het parcours is zo ingedeeld dat elk specialisme een ander type parcours heeft. Als deze onderdelen gedaan zijn komt er nog een vierde stuk van het parcours en dat is teamwork. Als drie teamgenoten loop je samen het laatste deel naar de finish. De Team Run zal plaatsvinden op het parcours van het OCRWC in Canada op zondag 16 oktober 2016.

OCRWC Team Estafette

Andere afstanden

Naast de teamrun kun je natuurlijk nog aan meerdere afstanden meedoen. Op vrijdag is de korte afstand van drie kilometer waar gestreden kan worden om de titel. Op zaterdag is de normale afstand die we de afgelopen twee jaar ook al hadden. Net als vorig jaar kun je hier meedoen aan het Elitevak voor mannen of vrouwen of kun je je inschrijven voor de leeftijdsgroepen. Wil je je nog kwalificeren? Doe dan mee aan de Breakout Run, Strongmanrun of Strong Viking.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top