OCR vooruitblik april

Vrijdag is het alweer 1 april. Naast alle grappen zal er dan ook een nieuwe maand vol met obstacle runs beginnen. Vandaag blikken we kort vooruit.

Strongmanrun Rotterdam

Een run waar we erg benieuwd naar zijn is de Fisherman’s Friend Strongmanrun in Rotterdam. We kennen ze natuurlijk al jaren van hun runs in het oosten van het land en zijn benieuwd hoe de runs het in het westen gaan doen. Tijdens het laatste weekend van April kun je los bij de Strongmile, StrongSisterRun of de 12 of 21 kilometer. Je kunt overigens nog tickets voor de Strongmile winnen of tickets met korting kopen.

STORMLOOP

Ook STORMLOOP komt weer terug naar het circuitpark Zandvoort. Je kunt dit jaar kiezen uit twee afstanden, 5 Engelse Mijl met 20+ obstakels of 10 Engelse Mijl met 35+ obstakels. Zoals we gewend zijn van STORMLOOP staan er dus weer veel obstakels per kilometer. Een prachtige locatie en goede reviews de afgelopen jaren.

Strong Viking

Na de Mud Edition in Duitsland en Nederland is het in april tijd voor de Strong Viking Mud Edition Belgie. 7, 13 of 19 kilometer vol met pittige obstakels en veel modder. Ook hier nog tickets met korting te koop. Bekijk de aftermovie hieronder voor een impressie van de Mud Edition in Nederland.

Spartacus Run

De eerste run uit een serie van zes grote Belgische runs. De KBC Spartacus Series start dit jaar met de Spartacus Run, een 10 kilometer run in het Belgische Boom.

En verder in April…

Rebel Run, Army Urban Run, Mudrun Fun, Medieval Run, Down Under Obstacle Run, It’s Time Obstacle Run, Obstacle Challenge Urk en Obstakel in de Kwakel. Je kunt elk weekend wel ergens in de modder spelen en hindernissen overwinnen. Check het complete programma met alle obstacle runs, mud runs en OCR’s op onze kalender.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top