Ultimate Crossrun

Ultimate Crossrun komt met Goruck-variant

Dit jaar is de vijfde en misschien wel laatste editie van de Ultimate Crossrun in haar huidige vorm. Deze obstacle run was er al bij in 2012 en vindt nog steeds jaarlijks plaats bij het strand vlak onder Den Helder.

Ultimate Crossrun Speedmars

Dit jaar is er voor het eerst de Crossmars. Dit wordt een soort mix van Goruck, Speedmars en Ultimate Crossrun. Verwacht fysieke en mentale opdrachten en obstakels. Dit is ook de richting die Ultimate Crossrun op wil in de toekomst. Met dit soort unieke evenementen willen ze zich in de toekomst onderscheiden van de normale obstacle runs. Met het waddengebied voor de deur is dat natuurlijk een prachtige locatie voor nachtruns of andere varianten.

Crossmars 2016

Maar voordat we op de plannen vooruit lopen organiseren ze dit jaar eerst editie nummer ??n van de Crossmars. Wat kun je bij deze eerste editie verwachten? Minstens 12 kilometer off-road met obstakels, missies en gewicht op je rug. Als man krijg je minstens 20 kilo mee en als vrouw minstens 15 kilo. Onderweg zal regelmatig gecontroleerd worden of je nog voldoet aan de gestelde eisen.?En wat moet er dan in die rugzak zitten? Daar ben je vrij in, zolang het maar zwaar genoeg is.?Ga je voor de prijzen (zoals een geheel verzorgd *VIP* all-inclusive survivalweekend voor 2 personen) dan vul je je backpack ook nog zo origineel mogelijk.

Verder verwachten wij dat je in deze nieuwe categorie de volgende oefeningen (inclusief rugzak) onder de knie hebt: OH squat,?Burpees, Get-ups (met en zonder handen),?Tijgeren en BC-Swing. – Ultimate Crossmars

Crossrun


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top