Strong Viking Roskilde Edition

Strong Viking komt naar Roskilde

Heb jij een Strong Viking World Pass? Dan kun je nog een extra datum omcirkelen in je agenda. Vandaag wordt namelijk de Strong Viking Roskilde Edition gelanceerd. Daarmee gaan de Vikings voor het eerst naar Scandinavi? en dus terug naar waar ze vandaan komen. Na Nederland, Belgi? en Duitsland is dit het vierde land waar Strong Viking hun bekende obstacle runs gaat organiseren.Roskilde

Roskilde

Roskilde is een stad onder de rook van Kopenhagen en is vooral bekend van het bekende gelijknamige?muziekfestival. Dat Roskilde goed bij Strong Viking past blijkt wel als we kijken wat er allemaal te doen is in de stad. Hier is namelijk onder andere het Vikingschipmuseum gevestigd. Ook is de stad omgeven door fjorden. Of de Fjord Drop ook echt in het lokale fjord gaat landen weten we nog niet, maar als we naar het terrein kijken zien we voldoende water en natuur om alle bekende obstakels van Strong Viking kwijt te kunnen. Daarnaast ligt er een camping op loopafstand, wat natuurlijk ideaal is als je het wilt combineren met een weekendje Kopenhagen.

Strong Viking Roskilde Edition

Inschrijven

Deze eerste editie in Denemarken zal plaatsvinden op zaterdag 24 september 2016. De inschrijvingen gaan op maandag 15 februari open. Als je een Strong Viking World Pass hebt geldt deze editie natuurlijk ook gewoon voor deze World Pass.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top