Mud Masters 24 Duitsland

Mud Masters 24 hours Weeze

De 24-uurs race van Mud Masters is weer terug. Op 28 en 29 mei kun je helemaal los op Airport Weeze, net over de grens bij Nijmegen, tijdens Mud Masters 24 Hours. Eerder dit jaar hebben we zelf meegedaan aan de editie in Biddinghuizen en ons verslag kun je hier lezen. Ook deze keer gaat het er weer om dat je zoveel mogelijk rondjes van 6 kilometer loopt, alleen of als team.

Mud Masters 24

Je kunt in verschillende vormen deelnemen aan 24 Hours 2016: Als regulier team, als relay team of als individu.

Reguliere teams
Meer dan ooit komt het bij 24 Hours aan op teamwork. Daarom is er de mogelijkheid om je in te schrijven als team. Een regulier team bestaat standaard uit vier personen die samen alle rondes moeten afleggen.

Relay teams (estafette)
Nieuw dit jaar is dat je ook kunt deelnemen als relay team van vier personen. Je start met z?n vieren. Bij de eerste aankomst bij de 24 Base Camp begint de estafette. Vanaf dat moment moeten twee van de vier deelnemers altijd aanwezig zijn op het parcours. Bij de eerste doorkomst bij de Base Camp gaan twee deelnemers de Base Camp in en lopen de overige twee teamleden samen door. Bij elke volgende doorkomst bij de Base Camp vindt er een verplichte duowissel plaats. Bij de laatste doorkomst bij de Base Camp sluit het achtergebleven duo weer aan, waarna de groep van vier personen samen finisht.

Individueel
Voor de dappere individuele strijders is er weer de mogelijkheid om zich in te schrijven als individu.

Mud Masters Weeze

Wij zijn er natuurlijk weer bij. Wil je een andere afstand lopen (6, 12, 18 of 42 kilometer) dan kan dat natuurlijk ook. Wij bieden op zaterdag tijdens de 12 en 18 kilometer nog een speciale korting aan.

Aftermovie 24 hours Biddinghuizen 2015 from Mud Masters on Vimeo.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top