Obstacle Race Magazine

Kadotip: Obstacle Race Magazine

Nu het seizoen bijna voorbij is, komen de feestdagen er weer aan. De komende weken zullen we een aantal kadotips voor obstacle runners gaan vermelden. Vandaag de eerste.

Obstacle Race Magazine

Obstacle Race Magazine gaat intussen bijna het derde jaar van haar bestaan in. Dit Engelse magazine schrijft over training, voeding en spullen. Daarnaast veel race reviews vanuit Engeland en daarbuiten en interviews met mensen uit de OCR-scene. Niet alleen voor elite-lopers, maar ook vol met tips voor beginners. Ideaal voor de fanatieke obstacle runner die regelmatig naar het buitenland gaat en alles wil weten over obstacle course racing.

Abonnement Nederland

Speciaal voor het buitenland hebben ze twee abonnementen. Bij de eerste krijg je zes keer per jaar het magazine thuisgestuurd. Bij de tweede krijg je naast deze zes nummers ook een gratis ticket wat je kunt gebruiken voor een aantal runs in Engeland, zoals de Bear Grylls Survival Race.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top