WK

Compleet nieuwe opzet WK OCR

Nog 9 dagen en dan vindt het tweede WK Obstacle Course Racing plaats. Wij zijn intussen al in de VS en zullen volgende week live verslag doen via onze website. We kunnen nu al nieuws brengen vanuit hier en dat is dat het WK er komend jaar anders uit zal komen zien.

Drie kampioenen in 2016

OCR is een sport in ontwikkeling en het is goed om te zien dat het WK zich ook ontwikkeld met de sport. We zien overal ter wereld dat er meerdere afstanden zijn. Of het nou de Spartan Sprint, Super en Beast zijn of de drie verschillende afstanden van Strong Viking (7 / 13 / 19) of Mud Masters (6 / 12 / 18). Dit zie je ook bij sporten als hardlopen waar je sprint-races en lange afstanden hebt en de drie verschillende afstanden bij de triathlon. Ook bij het OCRWC 2016 zul je mee kunnen doen aan drie verschillende afstanden. De namen worden later bekend gemaakt, maar de globale afstanden kunnen we jullie al brengen;

  • Kort:?5 – 8 kilometer
  • Medium:?13 – 16 kilometer
  • Lang:?20+ kilometer

Er zullen in 2016 dus drie kampioenen komen bij zowel de vrouwen als de mannen. Het WK zal dit jaar gewoon in de huidige vorm met 1 afstand plaatsvinden. Meer info volgt snel!

Volg het WK via ons op Obstakels.com/live


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top