Korting Mud Masters

Korting Mud Masters (5 euro)

Mud Masters is de run die bekend staat om haar grote obstakels. Tienduizenden deelnemers gingen je al voor over de Trenches, door de Sizzler, van de Splash Jump af en omhoog in de Pipe Runner. Mud Masters Weeze voegt weer een nieuw obstakel toe aan de lijst, namelijk The Flyer!

Korting Mud Masters

Als je nu meeloopt in ons speciale Dutch Mud Men startvak krijg je van ons 5 euro korting op je startbewijs. Inschrijven kan via deze link of via het formulier hieronder. Iedereen is welkom in ons startvak en wil je in je eentje meedoen? Sluit je dan gezellig bij ons aan!


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top