Team No Limits

Team No Limits zoekt nieuwe helden

We kregen een bericht van Team No Limits. Ze zijn op zoek naar nieuwe helden en willen onderstaande bericht graag met jullie delen.

Obstacle course racing is een ?chte trend aan het worden. Steeds meer mensen trotseren een parcours van modder en hindernissen. Zo ook Team No Limits, het ambassadeursteam van het Revalidatiefonds. Door modder en water bewijzen Rudy, Jacco, John, Tamara, Rick, Michael en Nynke dat een handicap absoluut geen beperking hoeft te zijn. Boksen? Dat kan toch ook met een prothese? Rennen? Dat kan toch ook op krukken? En ook de monkey bars met een hand zijn een uitdaging die team No limits niet uit de weg gaat.

Grenzeloos sporten

Team No Limits en het Revalidatiefonds willen grenzeloos bijdragen aan sport. Niet pers? om te winnen, maar om grenzen op te zoeken en beperkingen te overwinnen. Team No Limits wil bewijzen dat elke sport voor een ieder beschikbaar is, welke handicap je ook hebt. Zo nam Rudy de Jonge deel aan het valide WK Obstacle course racing, rent Jacco Middelveldt op zijn prothese gewoon de marathon en kwalificeerde Tamara Janssen zich evenals Jacco al voor het komende WK.

Nieuwe helden gezocht!

Op 7 juni start No Limits in Alphen aan de Rijn samen met vijftien kinderen aan de kidsrun Super Heroes. Zij worden hierbij begeleid door de sporters van 4sport. Voor deze run van 2 kilometer zoekt Team No Limits nog kinderen tussen de 8 en 12 jaar met prothese, amputatie, in een rolstoel, slechtziend, op krukken of een andere beperking die de uitdaging aan willen gaan en onder begeleiding van het team en sporters obstakels willen overwinnen.

Ben of ken jij zo een held die zijn handicap geen beperking laat zijn? Houd jij van uitdaging en schrik je niet af van een obstakel of twee? Schrijf je dan nu in voor de kidsrun en wie weet overwin jij 7 juni samen met Team No Limits obstakels

Inschrijven voor de kidsrun doe je hier.?Je inschrijving is vrijblijvend, na inschrijving zal Team No Limits contact opnemen voor meer informatie.

Volg Team No Limits op Facebook, Twitter?of hun Website.?Ben jij een sporter met beperking die de volwassen leeftijd heeft bereikt maar wel graag eens obstakels overwint? Team No Limits maakt graag contact voor de mogelijkheden. Laat hier je gegevens achter.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top