Sterkste man van Nederland

Sterkste man van Nederland als obstakel?

Spannend! We krijgen net een berichtje van de Desperados Cavemanrun. Ze hebben Alex Moonen, de sterkste man van Nederland weten te strikken voor hun run, maar vertellen nog niet precies hoe.

Desperados CavemanRun 2015

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de introductie van de CavemanRun editie 2015. De organisatie?legt de lat dit jaar een flink stuk hoger met 4 afstanden en 25 obstakels. Een Caveman-runner combineert fysieke kracht met doorzettingsvermogen, teamgeest en een vette knipoog. En ze hebben nu een vertegenwoordiger gevonden die al deze eigenschappen bezit. Met Alex Moonen, de sterkste man van Nederland, hebben ze een topsporter die letterlijk door muren gaat.

Sterkste man van Nederland

Deze krachtpatser uit Schinveld startte zijn sportcarri?re als judoka. Hij was sportinstructeur bij defensie en maakte later deel uit van de Defensie Topsport Selectie. Met judo als basis bleek Alex over een ongelooflijk talent te bezitten voor de Strongman Sport. Dit resulteerde in het behalen van de titel Sterkste Man van Nederland in 2014. Met zijn stichting Strongest Man Team Limburg behartigt Alex de belangen en doelen van de Strongman Sport met verve. Met het promoten van deze sport, nl. door wedstrijden te organiseren en de training te professionaliseren, cre?ert de stichting SMTL een serieus platform voor jonge startende Strongman-sporters ?n voor de meer ervaren krachtsporters.

Hoe we hem precies tegen gaan komen tijdens de Cavemanrun houden ze bij de organisatie nog even geheim, maar we moeten er op rekenen dat we hem sowieso tegen gaan komen.

Inschrijven voor de Desperados Cavemanrun met 5 euro korting kan hier

Sterkste man van Nederland

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven