SprintStorm

Nederlandse Obstacle sprint

Venlo Stormt heeft een primeur! Een obstacle sprint.?Dit is een?wedstrijd waarin deelnemers zo snel mogelijk een parcours van ongeveer 1.000 meter afleggen.?Een goed toneel om te laten zien hoe snel je bent!

De sprint

Op zaterdagavond 13 juni 2015 vanaf 19.00 uur barst de strijd los. Mannen en vrouwen zullen een aparte competitie hebben. Je start samen met negen andere sprinters, waarvan de twee snelsten door gaan naar de volgende ronde. Van de tweede ronde gaan de snelsten 3 door naar de finale, in totaal zijn er negen mannelijke en negen vrouwelijk finalisten die meedoen om de prijzen! Hier zo meer over.?De kosten zijn 10 euro, wat je meteen 5 euro korting geeft voor de VenloStormt op zondag. De obstakels die je in deze sprint zal tegenkomen:

  • Start op plein Maasboulevard
  • Zeepbaan (A)
  • Kruipen door de modder onder netten (7)
  • Omhoog klimmen bij kunstwerk de Krijger
  • Over de brug een hoog klimrek (B)
  • Op de Oude Markt door de modderbak kruipen
  • Glijbaan in Maas (6)
  • Finish bovenop hindernis stellage met cargonetten (8)

Nederlandse Obstacle sprint

De prijs

Venlo heeft een meester goudsmid genaamd Ivo Nellissen. Speciaal voor de winnaars van SprintStorm?en VenloStormt zal Ivo Nelissen 6 unieke handgemaakte ringen beschikbaar stellen. Dit vanuit bewondering voor het evenement. Een mooi gebaar!

[button color=”orange” size=”big” link=”https://www.facebook.com/events/390845321073236/?fref=ts” target=”blank” ]Team DMM doet mee![/button]

[button color=”orange” size=”big” link=”http://www.venlostormt.nl/nl/nieuws/389-sprintstorm-1-000-m-knallen-op-za-13-juni” target=”blank” ]Meer info[/button]


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top