STORMBAAS @ STORMLOOP

STORMBAAS @ STORMLOOP

Naar complimentjes vissen?mag best… Zo is Team Dutch Mud Men niet alleen een stuk gegroeid (1.630 and still counting), maar ook een stuk ervarener en sterker geworden! Gelukkig hoeven we vandaag niet naar complimentjes te vissen, want deze keer komt het complimentje naar ons toe. STORMLOOP??heeft speciaal, in samenwerking met DMM, iets nieuws verzonnen om ons uit te dagen tijdens STORMLOOP:?STORMBAAS

Ben jij een (STORM) BAAS ?

Ren jij vaak voorop en denk je de bootcamp instructeur er onderhand wel uit te kunnen lopen? Heb jij de survivalrun / obstacle run onderhand wel onder de duim??Nu krijg je de kans om je te meten met andere fitte obstacle runners, laat maar eens zien hoeveel obstakels jij aankan!

STORMLOOP

Uitleg

Tijdens?STORMLOOP?kan je een ronde lopen van 6 km. Vorig jaar kon je deze 6 km,?met 25?obstakels, ??n twee of drie keer lopen. De eerste editie hadden?een paar DMM’ers stiekem vier rondes gelopen, wat de organisatie natuurlijk niet ontgaan was. Hoeveel rondes?zouden deze ervaren lopers ?berhaupt kunnen lopen? Deze vraag is de inspiratie voor?STORMBAAS. Hoeveel obstakels kan jij aan in vijf uur? Diegene die de meeste obstakels overwint binnen vijf uur mag zichzelf kronen als d??STORMBAAS.?

Extra info

  • Startvak:?STORMBAAS
  • Starttijd: 9:30
  • Krijgen: ?STORMLOOP?/ DMM hoofdband +??STORMLOOP?shirt + Tijdswaarneming
    + 3 x 5 = 12 persoonlijke filmpjes + Wellness Voucher twv 31,95
  • Prijs: ? ? ??Vroege Vogel,?55,00. Vorig jaar meegedaan = ?binnen twee weken 5 euro extra korting

Vroege Vogel kaartverkoop is vandaag van start gegaan, je kan je inschrijven via de grote oranje knop hieronder. Na 100 deelnemers is het?STORMBAAS startvak VOL. Dus als je dit iets voor jou is, niet afwachten!

[button color=”orange” size=”big” link=”http://www.databasics.nl/stormloop/inschrijven.php” target=”blank” ]Schrijf je hier in[/button]

[button color=”orange” size=”big” link=”https://www.facebook.com/events/710724199000836/” target=”blank” ]Team DMM op Facebook[/button]

 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top