Mud Masters

Nog steeds kaartjes te koop voor Mud Masters

Eind van de maand is het weer tijd voor Mud Masters. Zowel de zaterdag- als zondageditie zijn al even uitverkocht. Toch zijn er nog kaartjes te koop (met korting.) Onze partner Revalidatiefonds heeft nog startbewijzen voor de 6 en 12 kilometer. Je kunt deze startbewijzen nu met 20% korting kopen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is slechts ? 100,00 euro voor het Revalidatiefonds op te halen. Je krijgt er dan een Revalidatiefonds VIP-treatment?voor terug;

  • Een startbewijs tegen early bird tarief
  • Een professioneel mudshirt van Under Armour
  • Een uitgebreide ontvangst op Mud Masters
  • Korting op kleding via?dutchmudmen.com

Meer informatie en inschrijven doe je op deze pagina van het Revalidatiefonds.

Revalidatiefonds

Sport is een krachtig instrument om mensen te bereiken. Hindernissenparcours zoals MudMasters en Urbanathlon vormen een mooie metafoor voor het revalidatietraject. Vallen en opstaan. Maar toch doorzetten en overwinnen. Grenzen verleggen. Het Revalidatiefonds stimuleert mensen om in actie te komen. Om geld op te halen en daarmee te investeren in nieuwe revalidatiemethoden en technieken. En tegelijkertijd eigen doelstellingen te verwezenlijken. Grenzen verleggen. De finish halen. Daarnaast stimuleren ze?mensen met een lichamelijke beperking om nieuwe doelen te stellen. Het maximale uit het leven te halen. Zij gelden als inspiratiebron voor anderen die obstakels als belemmering zien. Jullie hebben vast ons Team Dutch Mud Men-lid Rudy (die naar het WK in de VS gaat) zie lopen in de modder, hij is ambassadeur voor het Revalidatiefonds.

Kaartjes Mud Masters

Wij denken dat Mud Masters in Nederland geen toelichting behoeft. Mocht je niet weten wat je kunt verwachten, check dan onderstaande aftermovie van september vorig jaar of lees onze review.

Meer informatie en inschrijven doe je op deze pagina van het?Revalidatiefonds.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top