Podcasts

Nu ook luisteren naar obstacle runs

Als je fan bent van obstacle running wil je natuurlijk alles lezen, kijken en horen over de sport. We proberen daar met Obstakels.com zo goed mogelijk in te voorzien met onder andere een Youtube-kanaal, deze nieuwssite en de ?aanwezigheid bij evenementen. Mocht dat niet genoeg zijn dan kun je nog de magazines uit de Verenigde Staten, Mud & Obstacle, of uit het Verenigd Koninkrijk, Obstacle Race Magazine (check onze kortingscode) lezen. Toch is er nog meer!

Wat zijn podcasts?

Voor wie nog niet helemaal bekend is met podcasts een korte uitleg. Podcasts zijn audiobestanden die je op je telefoon of mp3-speler kunt downloaden. Je hebt podcasts met muziek, interviews en zelfs cursussen. Ideaal om naar te luisteren tijdens je lange duurlopen of in de auto. Je kunt ze op je iPhone vinden binnen iTunes. Heb je een Android-telefoon dan is Pocket Casts een goede optie.

Obstacle running podcasts

Er zijn intussen ook een aantal podcasts die helemaal over obstacle running gaan. We sommen ze hier even voor je op;

  • Obstacle Racing Media Podcast: De eerste podcast over obstacle running draait intussen al 90 uitzendingen. Spreken veel met lopers en organisatoren in de VS. Er zitten heel wat reviews van de runs uit de VS tussen, dus daar kunnen we iets minder mee, maar het is verder een informatieve podcast.
  • Obstacle Dominator: Een podcasts die vrij nieuw is en pas drie edities oud is.?Wordt gehost door bekende Spartan Racer Hunter McIntyre en fitness-guru Ben Greenfield. Veel tips van pro’s en leuk om naar te luisteren.
  • Getting Dirty: Een podcast van een echtpaar dat aan obstacle runs meedoet. Intussen 36 edities onderweg en in mijn ogen de minste van de drie.

Dan was er deze week nog een uitzending bij een andere podcast met daarin Joe De Sena, oprichter van Spartan Race. Check aflevering 16 van Tim Ferriss’s podcast hier.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top