Varjagen Legion

Strong Viking komt in 2015 met seizoenskaart

Goed nieuws voor de enthousiaste obstacle runners. Strong Viking komt komend jaar met een seizoenskaart of passe partout. Op dit moment kun je je inschrijven voor het Varjagen Legion en krijg je toegang tot de vier Nederlandse edities van Strong Viking; Mud Edition, Hills Edition, Water Edition en Brother Edition. ?Naast toegang tot de vier runs en de gebruikelijke extra’s krijg je onderweg ook nog een uniek en exclusief obstakel voor je kiezen. Ook verdien je een speciale hoofdband als je alle edities weet te finishen. Het speciale obstakel?is op dit moment nog geheim en daar kunnen we jullie in de toekomst wat meer over vertellen.

Harbourrun

Meer dan 1000 jaar geleden bestond er een speciale elite-eenheid onder de Vikingen: de zogenaamde Varjagen. Dit Varjagen Legion is na 1000 jaar terug. Koop nu het Varjagen Legion ticket! – StrongViking.com

Je kunt meelopen in het Varjagen Legion als je de 13 of 19 kilometer loopt bij de runs.?Inschrijven kan nu en kost je ? 169,95. Wil je de Iron Viking meepakken, dan is dit ook mogelijk en betaal je ? 184,95. Zoals je ziet kunnen we nu direct al verklappen dat er ook komend jaar tijdens de Hills Edition weer een Iron Viking zal plaatsvinden.

Meer seizoenskaarten?

In het buitenland is het al gebruikelijker om een passe partout te kopen. Zo kun je een Europese kaart voor Tough Mudder aanschaffen waarmee je door heel Europa mee kunt doen en heeft Spartan Race ook een Season Pass. In Nederland kun je bij Tough Ten Miles een combiticket kopen voor twee runs. Wij hopen natuurlijk dat andere runs het voorbeeld van Strong Viking volgen en ook met een jaarkaart gaan kopen.

Houd onze site overigens in de gaten voor een preview van Strong Viking komend weekend.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top