Eigen startvak 24 on 24 @ Dirt Maniacs

Als je STORMLOOP of de Iron Viking hebt meegelopen, ben je getuige geweest van onze unieke startvakken. Aangezien iedereen razend enthousiast was over deze startvakken, waren de?startbewijzen binnen no-time uitverkocht. Vandaar het goede nieuws dat we opnieuw een eigen startvak mogen claimen, deze keer bij Dirt Maniacs in Amsterdam. Haal de fakkels, fluitjes en vuurpijlen maar alvast uit de kast, want daar gaan we weer!

OOORAAHH

24 on 24

Op zondag 24 augustus zal Dirt Maniacs plaatsvinden in Amsterdam, om en door de Gaasperplas. Oorspronkelijk zouden de afstanden 6, 12 en 18 km zijn. Maar omdat wij al bewezen hebben gek en hard genoeg te zijn, is er speciaal voor ons een startvak toegevoegd met een uitdagende afstand! 24 kilometertjes op de 24ste van augustus, wat een toeval…..

Hoge verwachtingen

De verwachtingen zijn hoog, en terecht!?STORMLOOP was een geweldig?begin, Rat Race Dirty weekend (niet officieel maar tel hem wel, we claimden zeker ons startvak) bezorgden iedereen kippenvel en de Iron Viking was simpelweg een knaller! Nu komt 24 on 24. Wij gaan proberen om met z’n allen weer de verwachtingen te overtreffen. Het lijkt elke keer te gebeuren als we samen lopen, misschien omdat leuke mensen zich blijven aansluiten bij ons. Misschien een leuke run om je vrienden mee te nemen?

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop hieronder.

[button color=”orange” size=”big” link=”https://inschrijven.nl/idealformulier?id=2014082450138&ag=j&tl=nl” target=”blank” ]Inschrijven 24 on 24[/button]

 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top