Mud & Water Challenge

Binnenkort eerste obstacle run op een eiland

Vorige week hebben we even een parcoursverkenning gedaan bij een nieuwe Nederlandse obstacle run. Zoals beloofd hier iets meer info. Ja, deze gaat op een eiland plaatsvinden. Nee, dat zal niet op de Waddeneilanden zijn, maar gewoon centraal in Nederland. En wel op het?Eiland van Maurik op de grens van Utrecht en Gelderland.

Unieke locatie op een eiland

De organisatie was bijzonder enthousiast over de locatie en op hun uitnodiging zijn we even een kijkje gaan nemen. En we moeten bekennen dat de locatie ook wel echt heel gaaf is. Vanuit de centrale locatie kun je het complete parcours zien. De rondes zijn vijf kilometer maar gaan over het compacte eiland waardoor je altijd de andere kant van het parcours nog kan zien. Dit kan een heel gaaf effect gaan geven. Er is veel water, zand en modder. Er zijn ons obstakels over het water van eiland naar vlonder beloofd en dit hebben we in Nederland nog niet eerder gezien.

Zoals je hierboven ziet hebben we even een paar fotootjes gemaakt. ?Op dit moment worden er permanente obstakels gebouwd welke we op 5 juli mogen overwinnen. Denk aan klimmen, zwemmen, springen en veel modder. De organisatie heeft nog een aantal verrassingen voor ons in petto, maar daarover later meer. Als je hun Facebook in de gaten houdt zul je de eerste obstakels al zien verschijnen.?Inschrijven doe je hier.

Mud and Waterchallenge


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top