Savage Race

1 april in obstacle running land

Ook in de wereld van obstacle running was het 1 april gisteren. We kwamen onder andere deze grappen tegen. Ten minste… daar gaan we van uit.

Fusie Spartan Race, Tough Mudder en Warrior Dash

Tough Spartan WarriorZo begon het met de Tough Spartan Warrior. Een heuse website?kondigde aan de de drie grote runs in de VS gaan fuseren. Een mooi logo van de drie gecombineerde logo’s sierde de website en je kon er je e-mailadres achterlaten. Er werd zelfs een persbericht de deur uit gedaan, waaruit wel duidelijk werd dat het om een ??n april grap ging.

Will Dean and Joe Desena have agreed to stay on as shareholding consultants in the new Tough Spartan Warrior
Challenge, but both have agreed to stay 250 yards apart from each other at all times excluding board meetings.

 

Spartan Pie-fecta

Pie-fectaAls je een beetje bekend bent met Spartan Race dan weet je dat je daar de Trifecta medaille kunt behalen. Door in ??n seizoen een Sprint, Super en Beast te lopen krijg je een speciale medaille die bestaat uit drie magnetische stukken. Gisteren kondigde Spartan Race de pie-fecta aan, een medaille bestaande uit zeven stukken. Deze zou je dan behalen als je naast de drie runs ook nog de drie zwaardere varianten doet. Gaaf idee, maar daar trappen we niet in;

  • Sprint
  • Super
  • Beast
  • Ultra Beast
  • Hurricane Heat
  • Hurricane Heat 12 hours
  • Death Race

Hier kun je meer lezen over de Spartan Races (die wel allemaal echt bestaan overigens.)

Tough Mudder Antarctica

De meest geloofwaardige kwam toch wel van Tough Mudder. Die kondigden aan een Tough Mudder te gaan organiseren op Antarctica. Nou kun je daar misschien heel diep onder het ijs wat modder vinden, maar anders zal het toch vooral een variant met sneeuw worden.

Tough Mudder Antarctica

Brownies bij Savage Race

Savage Race kwam met een korte post op Facebook: “New obstacle for 2014: chocolate fudge brownie batter barbed wire crawl. It’s sweet!”

Savage Race

Vanuit Nederland kwamen er geen 1 april grappen. Misschien komend jaar…

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?