Parcours Strong Viking

Nieuw parcours en laatste tickets Strong Viking

Zojuist viel het persbericht van Strong Viking op onze deurmat met daarin het nieuwe parcours voor komend weekend. ?Op het parcours staan minstens?30 obstakels met namen als?Thor & Lightning,?Dragon Ropes, Viking Rings, Castle Walls en?Meet the Vikings. De organisatie van Strong Viking laat ons weten dat ze ten opzichte van de succesvolle eerste editie vorig jaar (lees hier onze review) 15 nieuwe obstakels lanceren, waaronder een aantal die uniek zullen zijn in Nederland. Wij zijn benieuwd!

Nog niet alle obstakels zijn online bekend gemaakt, maar als je de Facebook en Instagram van Strong Viking volgt heb je er al een aantal voorbij zien komen. Bij een aantal hindernissen kun je je bij de naam wel iets voorstellen, maar sommigen blijven een geheim totdat je over het parcours gaat. Verder laat Strong Viking ons weten dat ze het grootste modderparcours aanbieden met daarop de meeste obstakels. Met het bericht op Facebook afgelopen week waarin ze aankondigden 500 meter extra modder geregeld te hebben zijn we erg benieuwd. Laten we hopen op wat extra regen volgende week donderdag en vrijdag zodat we op zaterdag in een lekker zonnetje door de modder kunnen.

De Mud Edition op zaterdag 29 maart is de eerste van vijf evenementen in Nederland voor Strong Viking dit jaar.?De laatste 200 startbewijzen zijn intussen in de verkoop gegaan. Wil je er dus nog bij zijn, koop dan hier snel je ticket. Tot zaterdag!

p.s. zin om een keertje naar het buitenland te gaan??Op 11 oktober vindt de eerste editie van Strong Viking in Wuppertal, Duitsland plaats.

Parcours Strong Viking


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top