Spartan Singles Header

Vind je nieuwe liefde in de modder

Spartan SingelsValentijnsdag komt er weer aan. Over iets meer dan een week is het zover. Ben je nou zo druk met obstacle runs en trainen dat je geen tijd meer hebt om te daten? Daar hebben ze bij Spartan Race iets opgevonden. Gisteren introduceerde ??n van de grootste evenementenorganisaties de website?Spartan Singles. Spartan Singles is een foto-website waar je je meest charmante obstacle run foto kunt laten tonen om zo in contact te komen met andere obstacle runners. De site is gisteren online gegaan en er?staan binnen een dag al honderden foto’s op. Spartan Race heeft 3,4 miljoen likes op hun Facebook-pagina en bijna 2 miljoen deelnemers in 2013, dus de doelgroep voor alleen Spartans is al groot genoeg. Spartan Race claimt dat 76% van de Spartans single is en dat ze daar deze maand wat aan willen gaan doen.

Harbourrun

Zelf je nieuwe liefde vinden?

Zou jij nou ook een stoere Mud Men of Mud Chick? Om mee te doen hoef je alleen maar je foto op Instagram te zetten en te taggen met #spartansingle. Je foto komt dan op de site en is open voor commentaar. Of dat gaat werken weten we ook niet helemaal, maar we zien al wel wat reacties voorbij komen.

Laat het ons even weten als je je grote liefde in de modder gevonden hebt!

Spartan Singles

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top