Rat Race Dirty Weekend

Welk obstakel missen jullie nog?

We hebben afgelopen jaar al heel wat mooie obstakels voorbij zien komen in Nederland. Ook in het buitenland ?hebben we heel wat vette obstakels gezien. Wat te denken van de Cage Crawl en Smoke Chute van Tough Mudder. Helaas hebben we nog steeds geen Savage Race gedaan, maar ook daar zitten prima obstakels tussen. En wat te denken van de Spider Wall van Alpha Warrior. We zijn bijzonder benieuwd wat 2014 ons in Nederland aan obstakels gaat brengen. Zelf gaan we dit jaar onder andere naar Rat Race Dirty Weekend met een hele grote groep van Team Dutch Mud Men. Dat is een obstacle run in Engeland met 200+ obstakels. Dus daar moeten een aantal hele bijzondere tussen zitten. Bij een prijsvraag kon je daar je eigen obstakel ontwerpen. De winnaar zie je hierboven. We kunnen niet wachten! Je kunt overigens nog met ons mee. Lees hier meer.

Mis je een obstakel?

Ook de organisaties in Nederland zijn altijd op zoek naar nieuwe creatieve obstakels. Heb jij in het buitenland of online iets gezien wat we hier nog missen? Heb jij zelf iets te geks bedachtt? Welk obstakel mag volgens jou absoluut niet ontbreken in 2014?

Rat Race Dirty Weekend Flyer


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top