Mud Masters vol

Mud Masters helemaal vol. Wat nu?

Zoals jullie op de Facebook-pagina van Mud Masters misschien hebben gelezen zijn alle startvakken gevuld en kun je je niet meer inschrijven. En dat terwijl je net als goede voornemen voor 2014 had om meer te gaan sporten en eens mee te doen aan een obstacle run. Wees niet getreurd, er zijn voldoende alternatieven. Hieronder een korte opsomming.

Alternatieve runs

Wil je toch meedoen aan de Mud Masters in Maart? Dat kan nog steeds en wel via onze partner het Revalidatiefonds. Via het Revalidatiefonds kun je met korting een startbewijs kopen in ruil voor een stukje sponsoring. Hiermee willen ze voor vijf revalidatiecentra een innovatief systeem, de GRAIL, aanschaffen. Lees hier meer informatie en schrijf je in. Je kunt je overigens ook nog inschrijven voor Mud Masters Duitsland net over de grens op Airport Weeze.?Op dit moment is er een early-bird korting van ? 10,00.

Tough Ten MilesKun je nou niet wachten en wil je eerder al meedoen? Schrijf je dan in voor de eerste run van 2014, de Tough Ten Miles Winter Edition. Daarmee steun je ook nog eens een goed doel, want 10 euro van elke inschrijving gaat nu naar 3FM Serious Request. Deze actie loopt tot en met 24 december, dus wees er snel bij als je mee wilt doen.?Op dit moment is?er een early-bird korting van ? 5,00.

Heb je nou liever iets minder modder tijdens het lopen? Ook dan is er nieuws. Gisteren zijn de inschrijvingen voor alweer de derde Urbanathlon open gegaan. Ook daar hebben we nieuws. Er komen dit jaar twee afstanden en zowel start als finish zijn in de (overdekte) Amsterdam ArenA. De run wordt dit jaar uitdagender door onder andere extra hindernissen en een “big bang” op het einde. Op?dit moment is?er een early-bird korting van ? 7,50.

Dan nog even een iets kleiner evenement, maar daardoor zeker niet minder zwaar. Bij de NatuurlijkSportief Challenge?is er een “Last man standing” variant waarbij elke ronde de laatste twee deelnemers afvallen. Na veel rennen, klimmen, tillen en kruipen over hindernissen blijft er dus uiteindelijk eentje over. Lijkt ons een prima duurtraining voor als je mee gaat doen aan de Mud Masters Marathon of The Iron Viking.

Iets anders dan obstacle run, maar toch een uitdaging? Doe dan mee aan De Fitste van Nederland of de Gigathlon. Hier blijft het niet alleen maar bij lopen, maar zul je ook moeten mountainbiken, zwemmen, skaten en wielrennen.

Voor 2014 hebben we in de Benelux op dit moment al 50 evenementen op onze kalender staan en daar voegen we nog wekelijks nieuwe runs aan toe. Dus met die goede voornemens gaat het in 2014 dus wel goedkomen!

 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top