Logo Muddy Mates

Muddy Mates; d? perfecte kennismaking met een mudrun

Vandaag zijn we op bezoek geweest bij de organisatie van de?Muddy Mates. Muddy Mates wordt een Mudrun en festival met de focus op?samen.?Noteer zondag 15 september als ideaal dagje uit met familie of vrienden naar Houtrak bij Amsterdam.

Muddy Mates draait om ?actie, gezelligheid en plezier. Het is geen race maar een uitdaging waarbij vriendschappelijke competitie gepromoot wordt en de organisatie mensen motiveert samen door de modder te gaan. Nog belangrijker is dat mensen elkaar stimuleren en plezier hebben!

De afstand van 5 kilometer maakt dit een perfecte run om eens kennis te maken met?obstacle running. Wij hebben de obstakels gezien en dit is een ideale run om met een mooie groep mensen te gaan doen. Ook aan de kleintjes is gedacht; kinderen van 4 t/m 11 kunnen meedoen aan de kidsrun. Kluisjes en douches zijn ook geregeld.

Naast de Mudrun is er ook een heel festival bij de Muddy Mates. Na de finish staat volop entertainment klaar om je succes bij Muddy Mates te vieren. Koud bier, live bands, lekker eten en een hoop fun! De eettentjes sluiten perfect aan bij het thema van modder en je kunt dus barbecue burgers met moddersaus halen en muddy shakes proberen. Daarnaast zijn er genoeg sapjes en smoothies, frisdranken en ijskoude biertjes beschikbaar.

De inschrijvingen zijn intussen geopend voor zowel individuen als teams. Als Dutch Mud Men houden we natuurlijk van modder, dus we zien jullie bij de Muddy Mates! Laat op ons Facebook-event even weten of je meeloopt.

Muddymates Checklist

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top