ratracedirtyweekend

Dit is precies waar obstacle running om gaat

Naast het brengen van nieuws omtrent obstacle running in Nederland hebben we onszelf ook als doel gesteld om te motiveren.?Vandaag zagen we de nieuwe video van Obstacle Adventures. En als je daarvan geen zin krijgt om zelf mee te gaan doen aan een Obstacle Run! Daarnaast komt er in het begin van de video een quote langs die precies aangeeft waar het (volgens ons) allemaal om draait bij obstacle running;

What I like about obstacle races is that you get to see places you didn’t even know existed?and you meet people which are a complete stranger to you, but on the course they give you a helping hand so you can finish together” – Toine BosDe video is overigens opgenomen tijdens het Rat Race Dirty Weekend. Een evenement in Engeland van 32 kilometer met 200 obstakels. Stiekem zijn we jaloers dat we deze hebben moeten missen.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top