crosstakelrun

Eerste permanente obstakelparcours van Nederland

Vorige week zondag was de opening van het allereerste permanente obstakelparcours in Nederland in Huisduinen (vlak onder Den Helder). Uiteraard zijn we een kijkje gaan nemen in Huisduinen bij deze ontzettend enthousiaste club mensen. Het parcours heet “De verovering van Fort Kijkduin” en loopt dan ook over en om het Fort Kijkduin. Officeel noemen ze het parcours daar overigens een CROSStakelrun. Het parcours is iets meer dan een kilometer lang, heeft 17 hindernissen en heeft (mede dankzij de duinen) 230 meter hoogteverschil. Er worden vanaf nu cursussen gegeven, je kunt er een brevet halen, een abonnement nemen en zelfs een kinderfeestje of personeelsuitje organiseren. Op de offici?le site van het Lijfstijlcentrum vind je meer info.


Meer info vind je hier over de betreffende dag vind je hier via de foto’s, meer foto’s, facebookpagina of onderstaande video van ObstacleAdventures.De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top