Bokkenrijders Run

Bokkenrijders Run in Landgraaf gaat niet door op 20 Mei

Zojuist leven we op de Facebook-pagina van de Bokkenrijders Run dat het evenement op 20 mei geen doorgang kan vinden. Ze hebben voor een groot deel van het parcours geen vergunning kunnen krijgen. Erg jammer, maar er komt een andere datum als we organisatie mogen geloven. Het evenement is dus nog niet afgelast, maar uitgesteld. Hieronder het hele bericht.
We vinden het jammer dat het evenement is uitgesteld, maar zijn blij dat het op tijd gecommuniceerd wordt. Vorig jaar tijdens de Urbanathlon kwamen we er pas in het startvak achter dat de vergunning niet op orde was en het parcours voor een groot deel niet toegankelijk was.

Bokkenrijders, succes met de nieuwe datum. We horen het graag!


Beste ge?nteresseerde,

Na een lange periode van voorbereidingen moet de organisatie van de Bokkerijdersrun u helaas mededelen dat het evenement geen doorgang kan vinden op de geplande 20 mei 2013.?
De organisatie is op zoek naar een volgende geschikte datum, daar de reden van het verplaatsen enkel in het feit gelegen is dat er geen benodigde vergunning is verkregen voor het gebruik van een groot gedeelte van het gebied in het toeristische Park Gravenrode.

Wij stellen u zo spoedig mogelijk in kennis van de nieuwe datum.
Graag tot dan!
Houdt onze website in de gaten.

Met sportieve groet,

Organisatie Bokkerijdersrun


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top