Ultimate City Challenge Almere 2013

30 juni 2013: Ultimate City Challenge in Almere

Tussen alle nieuwe evenementen in de modder door zit ook een nieuwkomer die de modder overslaat. Denk aan de Urbanathlon van vorig jaar in Amsterdam. De organisatie omschrijft het zelf als een?Survival-run door de stad met obstakels die je in de stad tegen zou kunnen komen. Deze stad is in dit geval Almere. Om heel precies te zijn is het Almere Buiten alwaar een route van 10 kilometer wordt uitgezet welke 15 tot 20 obstakels bevat. We moeten hierbij denken aan?containers?om overheen te klimmen, bussen om doorheen te rennen, roadbarriers,?steigerbouw, muren, trappen en nog veel meer.

Wil je meedoen? Schrijf je dan hier in. Er komt ook een loop voor bedrijven en om daaraan mee te kunnen doen moet je even een hier kijken. Er kunnen maximaal 2500 deelnemers meedoen en een startbewijs kost je 30 euro. De organisatie laat weten het de ambitie is om volgend jaar wederom een evenement te organiseren en dat horen we natuurlijk graag!?Oh ja, de gemeente zit mee in de organisatie, dus met die vergunning zal het hier wel goed zitten.


Hier de exact route door Almere Buiten.route ultimate city challenge


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top