LIJFSTIJL ultimate crossrun

Ultimate Crossrun 2013 in Den Helder

En we hebben er weer een! Op zondag 1 September wordt in Den Helder de LIJFSTIJL Ultimate Crossrun 2013 georganiseerd. Dit lijkt de (voorlopig) langste obstacle run in Nederland te zijn. De afstanden zijn 1.1KM, 5.5KM, 11.1KM en 22.2KM. Het leuke is dat ze speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar ook een run hebben. Je kan het maar beter vroeg leren!?Ook is het mogelijk om met een team mee te doen. Ze beloven zelfs speciale teamopdrachten. We zijn benieuwd.

Er lijkt leuk gebruik gemaakt te worden van de natuurlijke elementen zoals de duinen, het strand en de zee. Zie hieronder het promofilmpje van het event in 2012.Inschrijven doe je hier.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top