Tough Guy

Tough Guy 2013

Afgelopen weekend was in Engeland “The Safest And Most Dangerous Event In The World” zoals Tough Guy zichzelf omschrijft. Tough Guy is ??n van de (zo niet de) oudste obstacle races die er is. Het zeer grote Tough Mudder heeft hier zijn hele concept op gebaseerd als we de verhalen mogen geloven. Op Twitter en Facebook waren de dagen voor de Tough Guy al beelden te zien van het parcours waaruit bleek dat het ook in Engeland flink gesneeuwd had.Helaas konden we er zelf niet bij zijn, maar als we de verhalen online lezen is het zeer heroisch geweest en zijn er veel mensen onderkoeld geraakt. Hier een mooi artikel op Mudstacle. Dat het soms maar net goed gaat valt in dit artikel te lezen, waarin beschreven wordt dat iemand het maar net overleefd heeft.


Volgend jaar willen we er zeker bij zijn!


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top