Water

Sommige mud runs zou je bijna water runs komen noemen, zoveel water komt er in voor. Door slootjes waden, van obstakels in het water springen, zwemmen, waterglijbanen en monkey bars over het water. Water is bijna niet weg te denken uit een obstacle run. Onze favoriet is toch wel de jump in het water zoals we hem bij Mud Masters kunnen gaan verwachten binnenkort en zoals we hem eerder bij Strong Viking al gezien hebben. Oh ja, in 2014 komt er een speciale water obstacle run in Nederland.

 

Trainingstips

We hoeven natuurlijk geen zwemles te gaan geven. Echt trainen is voor de meeste obstakels met water ook niet echt nodig. Dus hieronder maar even een filmpje van een locatie waar we graag eens zouden gaan trainen.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top