Tijgeren

Tijgeren

Ook het tijgeren zien we bij de meeste evenementen wel terugkomen. De ene keer door de modder, de andere keer door een een buis of het gras. Soms is het onder netten door, soms is het onder prikkeldraad door. Tijdens de?Spartan Beast?voegen ze nog een extra element toe door je door een bak met ijs te laten tijgeren.

 

Trainingstips

De belangrijkste tip uit onderstaande filmpje is waarschijnlijk dat je afstand moet houden van je voorganger. Je zult niet de eerste zijn die een schoen in zijn gezicht krijgt. Daarnaast is het knap vervelend als je moet wachten terwijl het obstakel onder stroom staat. Verder sluit hij af met de tip om eens te proberen te rollen. We hebben dit in Engeland al veelvuldig gezien, maar zijn er zelf niet zo’n fan van.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top