Reebok Spartan Race Logo

Spartan Race

Spartan Race
De Spartan Race is een Amerikaanse organisatie die tegenwoordig ook races organiseert in het buitenland. Helaas nog niet in Nederland, maar in Engeland zijn er dit jaar al wel een aantal geweest. Je hebt spartan races in diverse afstanden zodat je steeds een stap verder kunt gaan. De kortste afstand is de?Spartan Sprint?welke 5 kilometer of verder is en 15 of meer obstakels bevat. Vervolgens komt de?Super Spartan?welke 13 kilometer of verder is en 20 of meer obstakels bevat. Ten slotte is er de?Spartan Beast?welke 20 kilometer of meer is en 25 of meer obstakels bevat. Daarnaast organiseren ze soms nog de?Spartan Death Race?welke ongeveer 48 uur duurt en waarvan er zo’n 90% van de deelnemers op moet geven.

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top