Dutch Mud Men partnerprogramma

Het affiliateprogramma van DutchMudMen.com

DutchMudMen.com heeft een breed assortiment spullen gericht op de actieve buitensporter. De focus ligt op obstacle run, survivalrun en trailrun, maar het assortiment is ook geschikt voor hardlopers en wandelaars. Het productaanbod bestaat vooral uit bekende A-merken en een aantal merken die specifiek voor de obstacle run wereld zijn.

Overige voordelen van Dutch Mud Men
Binnen de obstacle run community heeft Dutch Mud Men een zeer hoge naamsbekendheid. Ook de aanwezigheid bij evenementen en de fysieke winkel zorgen voor een hoge bekendheid en betrouwbaarheid. Klanten kunnen op alle gewenste manier betalen en service staat hoog in het vaandel.

Wat is affiliate marketing?

Heb jij een website of ander online medium waarmee je het DutchMudMen.com affiliateprogramma wil promoten? Dat kan! Het eerste wat je moet doen is je aanmelden bij Tradetracker. Nadat je bent toegelaten tot het Tradetracker-netwerk en de campagne, krijg je toegang tot de banners en het linkmateriaal. Plaats deze links of banners op je website. Voor iedere bezoeker die je doorstuurt en die een transactie genereert ontvang je een leuke vergoeding. Dit wordt affiliate marketing genoemd.

Lees hier meer of klik hier om je direct te registreren.
De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een antwoord

Scroll naar top