Kledingadvies Mud Masters

Schoenen en kledingadvies Mud Masters

Ga jij meedoen aan Mud Masters en zoek je de juiste kleding en de juiste schoenen? Lees dan onderstaande kledingadvies Mud Masters.

Kledingadvies Mud Masters

Het kledingadvies voor Mud Masters ligt redelijk in lijn met het kledingadvies voor de andere obstacle runs. Lees daarom ons uitgebreide kledingadvies hier en scroll naar beneden voor het schoenenadvies.

mud masters kledingadvies

Schoenenadvies Mud Masters

De naam van Mud Masters zegt al genoeg. Je gaat veel modder voor je kiezen krijgen. Goede grip in de modder is dus belangrijk om blessures te voorkomen en eenvoudiger over het parcours te gaan. Zorg er dus voor dat je goede noppen onder je schoenen hebt. We hebben de beste schoenen?hier op een rijtje gezet.

Bij Mud Masters kom je ook het obstakel Pipe Runner tegen. Een quarterpipe waar je tegenop moet rennen. Erg gaaf om te doen, maar soms wel glad. Je schoenen dienen dus ook van goed rubber gemaakt te zijn. Kies hier je obstacle run schoenen uit.

Mud Masters Beach Workout Scheveningen

Dit jaar keert Mud Masters terug naar Scheveningen met de Beach Workout. We hebben zelf uiteraard meegedaan aan de eerste Mud Masters Scheveningen in 2016 en wat ons bijgebleven is, is dat je toch wel een paar maatregelen moet treffen bij deze editie. Sowieso zijn Gaiters?heel handig bij deze editie. Doordat je kilometers lang door het losse zand moet rennen heb je veel kans dat je schoenen vol met zand komen zitten. Deze gaiters houden zo veel mogelijk zand buiten je schoenen. Ideaal!

Daarnaast schuurt het zand van het strand veel meer dan de normale modder die we gewend zijn. Het zand van het strand plakt vast aan de houten obstakels en kan behoorlijk gaan schuren. De tip is om je huid te beschermen tegen krassen door het dragen van bijvoorbeeld een lange tight.

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top