Mud Masters

Mud Masters

Een van de grootste obstacle runs van Europa is natuurlijk Mud Masters. Je vrienden hebben het er allemaal over en je wilt zelf ook wel eens ervaren hoe het is om aan Mud Masters mee te doen. Kijk hier op onze speciale Mud Masters kalender wanneer er eentje bij jou in de buurt is.

Wat is Mud Masters

Je ontsnapt op ons fysiek en mentaal uitdagende parcours aan de dagelijkse sleur en overwint samen met je vrienden de meest spectaculaire hindernissen. Zo ben je voor een dag de actieheld die je altijd al?hebt willen zijn.

Door de verschillende afstanden van 6, 12, 18 en 42 kilometer is het voor velen een realistische uitdaging. Hier draait het niet om een snelle finishtijd; het gaat erom dat je met elkaar de finish haalt. En als het moment daar is, is het tijd om dat voldaan te vieren met een welverdiend finishbiertje. Work hard, play hard!

Geschiedenis Mud Masters

Op 6 oktober 2012 organiseerden we ons eerste evenement voor 4.000 deelnemers in?Haarlemmermeer. Daarmee werd obstacle running als nieuwe sport op de kaart gezet in Nederland.

Sindsdien finishen er jaarlijks ruim 50.000 Mud Masters op onze wereldse festivalterreinen in Haarlemmermeer, in Biddinghuizen en op Airport Weeze bij Nijmegen. Door die verschillende locaties,?en doordat we continu werken aan nieuwe en spectaculairdere hindernissen, staat je elke editie een?geheel nieuwe belevenis te wachten!

Korting Mud Masters

Op dit moment hebben we geen kortingscodes voor Mud Masters

Kalender Mud Masters

Op de kalender hieronder kun je alle edities van Mud Masters zien. Houd deze pagina in de gaten, want wie weet komen er nog meer edities bij.

Geen evenementen gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?